aktualnosci

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Dynamiczna sytuacja na nieustannie zmieniającym się rynku usług hotelarskich, a także niewyczerpane zapotrzebowanie na specjalistów w branży, wywołała zmiany personalne w warszawskich obiektach. Flagowy obiekt sieci Marriott w Warszawie, oraz jednocześnie największy obiekt pięciogwiazdkowy w Warszawie, również powitał swoich nowych pracowników.

Na początek – awanse wewnętrzne. Z przyjemnością przedstawiamy Inderjit Manota, który objął stanowisko Szefa Kuchni. Inder to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do restauracji Floor no2, jak i do Panorama Sky Bar oraz Lobby bar gdzie spróbujecie efektów pracy Szefa Indera.

Do zespołu dołączył również Kamil Dębski, jako niezastąpiony Head of Revenue & Reservation Department.  Z wykształcenia architekt i hotelarz. Z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu  współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International. Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla 1-szego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy. Prywatnie tata dwóch córek i mąż niezastąpionej żony. 

Na pokładzie Warsaw Marriott Hotel przywitano również Martynę Uljasz, która swoim działaniem wesprze dział PR & Marketing. Martyna to absolwentka SGGW, studia ukończyła na 2 kierunkach: międzywydziałowo –  na kierunku turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotel Management AG reprezentując hotele: Andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amber Baltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo. Przez ostatnie 2.5 roku odpowiadała za otwarcie hotelu a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta. Prywatnie: szczęśliwa mama 9-letniej Zuzi oraz 4-letniego Maksa, pasjonatka podróży.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Dynamiczna sytuacja na nieustannie zmieniającym się rynku usług hotelarskich, a także niewyczerpane zapotrzebowanie na specjalistów w branży, wywołała zmiany personalne w warszawskich obiektach. Flagowy obiekt sieci Marriott w Warszawie, oraz jednocześnie największy obiekt pięciogwiazdkowy w Warszawie, również powitał swoich nowych pracowników.

Na początek – awanse wewnętrzne. Z przyjemnością przedstawiamy Inderjit Manota, który objął stanowisko Szefa Kuchni. Inder to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do restauracji Floor no2, jak i do Panorama Sky Bar oraz Lobby bar gdzie spróbujecie efektów pracy Szefa Indera.

Do zespołu dołączył również Kamil Dębski, jako niezastąpiony Head of Revenue & Reservation Department.  Z wykształcenia architekt i hotelarz. Z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu  współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International. Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla 1-szego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy. Prywatnie tata dwóch córek i mąż niezastąpionej żony. 

Na pokładzie Warsaw Marriott Hotel przywitano również Martynę Uljasz, która swoim działaniem wesprze dział PR & Marketing. Martyna to absolwentka SGGW, studia ukończyła na 2 kierunkach: międzywydziałowo –  na kierunku turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotel Management AG reprezentując hotele: Andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amber Baltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo. Przez ostatnie 2.5 roku odpowiadała za otwarcie hotelu a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta. Prywatnie: szczęśliwa mama 9-letniej Zuzi oraz 4-letniego Maksa, pasjonatka podróży.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Louvre Hotels Group ogłasza powołanie Federica J. Gonzáleza na nowego CEO firmy

Nowy Zarząd Fundacji Polskie Hotele Niezależne wybrany podczas jesiennej rady hoteli

Wszystko dzieje się po coś – rozmowa z Martą Klepką

Kolejna nowa marka na polskim rynku hotelowym. Zobaczcie wnętrza w hotelu Kyriad w Karkonoszach

Wyniki finansowe Accor za trzeci kwartał 2022 – poprawa o 83% względem ubiegłego roku

Profitroom Partnerem Złotym Kongresu Hotel Management 2023