aktualnosci

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

Od środy 20 marca do piątku 22 marca warszawskie EXPO XXI stanie się centrum spotkań restauratorów, hotelarzy oraz przedstawicieli firm cateringowych. A to wszystko za sprawą drugiej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi. Przygotujcie się na trzy dni pełne niezapomnianych doświadczeń.

Tegoroczna edycja gwarantuje spotkania z czołowymi przedstawicielami branży.

W strefie wystawienniczej będzie okazja do rozmów i zapoznania się z ofertą najlepszych producentów oraz dystrybutorów sprzętu i wyposażenia, produktów oraz usług dla HoReCa. Wśród wystawców pojawią się m.in. takie marki jak: DPD, BWT, DBL, GRAFEN, KOMAT, KRAFT HEIZN, MEIKO, MAPAL, SEGAFREDO, WELBILT, AVIKO, ACO, ALVA, BRITA, CHEMAN, COMBICO, DAFI PROFESSIONAL, DOTYKACKA, FIER, FINE DINE, FRESCO, FRITZ-KOLA, FROSTA, GASTRO CHEF (na stoisku którego prezentowane będą marki STALGAST oraz ROBOT COUPE), GASTRO POLBERG (na stoisku którego prezentowane będą marki DORA METAL, KROMET, RATIONAL), GRANER- ICE, HENDI, HOBART, ILLY, INTEREUROPOL, INPLUS, J.J. DARBOVEN, KOREE, LAVAZZA, LUBIANA, LSI, PANESCO, PRIMULATOR, MK KOMI, STRAUSS CAFFEE, TOMGAST, WINTERHALTER, VIOLIFE. Szczegółowa lista wystawców dostępna jest na stronie internetowej organizatora https://smakki.pl/pl/sa-z-nami-2024/.

Na każdy dzień targów zaplanowano wiele ciekawych wydarzeń.

Dzień Pierwszy: Spotkanie Liderek Branży HoReCa, pokazy masterclass i Olimpiada kawy.

Targi otworzy konferencja dedykowana Kobietom, które tworzą i rozwijają naszą branżę. Wśród znakomitych prelegentek pojawią się m.in. dr Irena Eris, Anna Chylewska, Cristina Catese, Małgorzata Kalisz, Marta Klepka oraz Marta Stańczak. W strefie wystawienniczej znakomity Martin Gimenez Castro będzie przygotowywał dania w oparciu o ryby i owoce morza. Katarzyna Gubała poprowadzi kulinarny konkurs w oparciu kuchni vegę. Natomiast w przestrzeni Festiwalu Kawowych SMAKKów odbywać się będzie kolejna edycja Olimpiady Kawy.

Dzień Drugi: Spotkanie Inwestorów i spektakularne zawody oraz pokazy.

Drugi dzień targów to SMAKKi Invest Day – konferencja dedykowana inwestorom szukającym nowych możliwości w sektorze HoReCa. To również kolejna edycja finałów konkursu Heinz Selection oraz Inne Garowanie Patryka Galewskiego i Fundacji im. Ks. Jana Kaczkowskiego i drugie Mistrzostwa Polski Palarni Kawy Cup Of Poland.

Dzień Trzeci: Egzotyczne drinki i Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej oraz masterclass w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya

Ostatni dzień targów to prawdziwa uczta dla miłośników Tajlandii. Po pierwsze w strefie Kulinarnych SMAKKów Premium odbędą się pierwsze polskie Mistrzostwa Kuchni Tajskiej organizowane przy wsparciu Ambasady Tajlandii. Ponadto w ramach SMAKKów on The BAR odbędzie się Nitro Show, czyli pokaz niesamowitych tajskich drinków w wykonaniu barmanów  z restauracji PaThaThai. Tego dnia z Tajlandii będzie można przenieść się do Londynu, a to za sprawą  Boba Mazura, który przygotowywać będzie dania w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya.

Integracja branży HoReCa

Na GASTROTARGACH SMAKKi pojawią się znani profesjonaliści i przedstawiciele tego sektora. W ramach różnych wydarzeń i pokazów będzie można spotkać się m.in. z Cristiną Catese, Michałem Fabiszewskim (Executive Chef Sodexo Poland), Pawłem Grubą, Katarzyną Gubałą, Darią Ładochą, Marcinem Rusnarczykiem, Katarzyną Zyzało-Moczydłowską (SCA National Coordinator),  a na stoisku firmy GRAFEN dania przygotowywać będzie Przemysław Klima.

Szczegółowy program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej https://smakki.pl/pl

SMAKKi GASTROTARGI to jedyne tego typu wydarzenie, na którym dowiedzieć się będzie można o sposobach pozyskania środków z funduszy KPO, a to wszystko za sprawą firmy RM GASTRO.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji do spotkań, rozmów oraz inspiracji.

Czekamy na Was na GASTROTARGACH SMAKKi 20-22 marca 2024, EXPO XXI, Warszawa.

Bezpłatna rejestracja https://smakki.pl/pl/rejestracja/zwiedzajacy/bezplatna-rejestracja-dla-branzy-horeca/

Źródło: SMAKKi

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

Od środy 20 marca do piątku 22 marca warszawskie EXPO XXI stanie się centrum spotkań restauratorów, hotelarzy oraz przedstawicieli firm cateringowych. A to wszystko za sprawą drugiej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi. Przygotujcie się na trzy dni pełne niezapomnianych doświadczeń.

Tegoroczna edycja gwarantuje spotkania z czołowymi przedstawicielami branży.

W strefie wystawienniczej będzie okazja do rozmów i zapoznania się z ofertą najlepszych producentów oraz dystrybutorów sprzętu i wyposażenia, produktów oraz usług dla HoReCa. Wśród wystawców pojawią się m.in. takie marki jak: DPD, BWT, DBL, GRAFEN, KOMAT, KRAFT HEIZN, MEIKO, MAPAL, SEGAFREDO, WELBILT, AVIKO, ACO, ALVA, BRITA, CHEMAN, COMBICO, DAFI PROFESSIONAL, DOTYKACKA, FIER, FINE DINE, FRESCO, FRITZ-KOLA, FROSTA, GASTRO CHEF (na stoisku którego prezentowane będą marki STALGAST oraz ROBOT COUPE), GASTRO POLBERG (na stoisku którego prezentowane będą marki DORA METAL, KROMET, RATIONAL), GRANER- ICE, HENDI, HOBART, ILLY, INTEREUROPOL, INPLUS, J.J. DARBOVEN, KOREE, LAVAZZA, LUBIANA, LSI, PANESCO, PRIMULATOR, MK KOMI, STRAUSS CAFFEE, TOMGAST, WINTERHALTER, VIOLIFE. Szczegółowa lista wystawców dostępna jest na stronie internetowej organizatora https://smakki.pl/pl/sa-z-nami-2024/.

Na każdy dzień targów zaplanowano wiele ciekawych wydarzeń.

Dzień Pierwszy: Spotkanie Liderek Branży HoReCa, pokazy masterclass i Olimpiada kawy.

Targi otworzy konferencja dedykowana Kobietom, które tworzą i rozwijają naszą branżę. Wśród znakomitych prelegentek pojawią się m.in. dr Irena Eris, Anna Chylewska, Cristina Catese, Małgorzata Kalisz, Marta Klepka oraz Marta Stańczak. W strefie wystawienniczej znakomity Martin Gimenez Castro będzie przygotowywał dania w oparciu o ryby i owoce morza. Katarzyna Gubała poprowadzi kulinarny konkurs w oparciu kuchni vegę. Natomiast w przestrzeni Festiwalu Kawowych SMAKKów odbywać się będzie kolejna edycja Olimpiady Kawy.

Dzień Drugi: Spotkanie Inwestorów i spektakularne zawody oraz pokazy.

Drugi dzień targów to SMAKKi Invest Day – konferencja dedykowana inwestorom szukającym nowych możliwości w sektorze HoReCa. To również kolejna edycja finałów konkursu Heinz Selection oraz Inne Garowanie Patryka Galewskiego i Fundacji im. Ks. Jana Kaczkowskiego i drugie Mistrzostwa Polski Palarni Kawy Cup Of Poland.

Dzień Trzeci: Egzotyczne drinki i Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej oraz masterclass w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya

Ostatni dzień targów to prawdziwa uczta dla miłośników Tajlandii. Po pierwsze w strefie Kulinarnych SMAKKów Premium odbędą się pierwsze polskie Mistrzostwa Kuchni Tajskiej organizowane przy wsparciu Ambasady Tajlandii. Ponadto w ramach SMAKKów on The BAR odbędzie się Nitro Show, czyli pokaz niesamowitych tajskich drinków w wykonaniu barmanów  z restauracji PaThaThai. Tego dnia z Tajlandii będzie można przenieść się do Londynu, a to za sprawą  Boba Mazura, który przygotowywać będzie dania w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya.

Integracja branży HoReCa

Na GASTROTARGACH SMAKKi pojawią się znani profesjonaliści i przedstawiciele tego sektora. W ramach różnych wydarzeń i pokazów będzie można spotkać się m.in. z Cristiną Catese, Michałem Fabiszewskim (Executive Chef Sodexo Poland), Pawłem Grubą, Katarzyną Gubałą, Darią Ładochą, Marcinem Rusnarczykiem, Katarzyną Zyzało-Moczydłowską (SCA National Coordinator),  a na stoisku firmy GRAFEN dania przygotowywać będzie Przemysław Klima.

Szczegółowy program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej https://smakki.pl/pl

SMAKKi GASTROTARGI to jedyne tego typu wydarzenie, na którym dowiedzieć się będzie można o sposobach pozyskania środków z funduszy KPO, a to wszystko za sprawą firmy RM GASTRO.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji do spotkań, rozmów oraz inspiracji.

Czekamy na Was na GASTROTARGACH SMAKKi 20-22 marca 2024, EXPO XXI, Warszawa.

Bezpłatna rejestracja https://smakki.pl/pl/rejestracja/zwiedzajacy/bezplatna-rejestracja-dla-branzy-horeca/

Źródło: SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

IGHP w trosce o zdrowie hotelarzy

Hotel Radisson Blu w Międzywodziu to jeden z najnowszych projektów pracowni Q2Studio

„Heart of Hospitality” grupy Accor powraca we współpracy ze Światową Organizacją Turystyki

Sofitel Warsaw Victoria zwycięzcą w World Travel Awards 2022

Konferencja Kobieta Hotelarz 2024. Spotkajmy się 8 marca w Ostródzie!

Trust me I’m Hotelier