aktualnosci

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Dynamiczna sytuacja na nieustannie zmieniającym się rynku usług hotelarskich, a także niewyczerpane zapotrzebowanie na specjalistów w branży, wywołała zmiany personalne w warszawskich obiektach. Flagowy obiekt sieci Marriott w Warszawie, oraz jednocześnie największy obiekt pięciogwiazdkowy w Warszawie, również powitał swoich nowych pracowników.

Na początek – awanse wewnętrzne. Z przyjemnością przedstawiamy Inderjit Manota, który objął stanowisko Szefa Kuchni. Inder to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do restauracji Floor no2, jak i do Panorama Sky Bar oraz Lobby bar gdzie spróbujecie efektów pracy Szefa Indera.

Do zespołu dołączył również Kamil Dębski, jako niezastąpiony Head of Revenue & Reservation Department.  Z wykształcenia architekt i hotelarz. Z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu  współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International. Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla 1-szego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy. Prywatnie tata dwóch córek i mąż niezastąpionej żony. 

Na pokładzie Warsaw Marriott Hotel przywitano również Martynę Uljasz, która swoim działaniem wesprze dział PR & Marketing. Martyna to absolwentka SGGW, studia ukończyła na 2 kierunkach: międzywydziałowo –  na kierunku turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotel Management AG reprezentując hotele: Andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amber Baltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo. Przez ostatnie 2.5 roku odpowiadała za otwarcie hotelu a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta. Prywatnie: szczęśliwa mama 9-letniej Zuzi oraz 4-letniego Maksa, pasjonatka podróży.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Dynamiczna sytuacja na nieustannie zmieniającym się rynku usług hotelarskich, a także niewyczerpane zapotrzebowanie na specjalistów w branży, wywołała zmiany personalne w warszawskich obiektach. Flagowy obiekt sieci Marriott w Warszawie, oraz jednocześnie największy obiekt pięciogwiazdkowy w Warszawie, również powitał swoich nowych pracowników.

Na początek – awanse wewnętrzne. Z przyjemnością przedstawiamy Inderjit Manota, który objął stanowisko Szefa Kuchni. Inder to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do restauracji Floor no2, jak i do Panorama Sky Bar oraz Lobby bar gdzie spróbujecie efektów pracy Szefa Indera.

Do zespołu dołączył również Kamil Dębski, jako niezastąpiony Head of Revenue & Reservation Department.  Z wykształcenia architekt i hotelarz. Z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu  współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International. Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla 1-szego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy. Prywatnie tata dwóch córek i mąż niezastąpionej żony. 

Na pokładzie Warsaw Marriott Hotel przywitano również Martynę Uljasz, która swoim działaniem wesprze dział PR & Marketing. Martyna to absolwentka SGGW, studia ukończyła na 2 kierunkach: międzywydziałowo –  na kierunku turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotel Management AG reprezentując hotele: Andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amber Baltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo. Przez ostatnie 2.5 roku odpowiadała za otwarcie hotelu a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta. Prywatnie: szczęśliwa mama 9-letniej Zuzi oraz 4-letniego Maksa, pasjonatka podróży.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Orient Express La Dolce Vita szykuje pierwsze rezerwacje na przejazd!

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

Jak podróżować w 2023 roku? Trendy, które warto znać

Luzowanie obostrzeń. Wracają targi i konferencje

„Hotel Management” dla branży hotelarskiej

Hotel Investors Meeting 2022