aktualnosci

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Od lat restauratorzy stają przed wieloma wyzwaniami: muszą kalkulować ceny serwowanych dań przewidując wzrost cen żywności i innych surowców; znaleźć odpowiednich pracowników i zainwestować czas w szkolenia. Aby dodatkowo zapewnić jakość, wydajność i odpowiednie standardy higieny serwowanych potraw potrzebne są wydajne rozwiązania. Na przykład inteligentne urządzenie, które radzi sobie ze wszystkimi wyzwaniami jednocześnie i zapewnia efekt wow każdego dnia.

– iCombi Pro od RATIONAL rozwiązuje problem na każdym poziomie – mówi Jarosław Kołodziejek , korporacyjny szef kuchni w Rational. – Na przykład koszty obsługi, konserwacji i energii są znacznie niższe w porównaniu z konwencjonalną technologią kuchenną – iCombi Pro jest o ok. 35% bardziej energooszczędny niż jego poprzednik.

Jest także wydajny pod względem wymagań czasowych. Na przykład, gdy wieczorem pracownicy kuchni wracają do domu piec konwekcyjno-parowy kontynuuje pracę. W nocy może przygotować mięso lub zwyczajnie się umyć, dzięki czemu następnego dnia będzie mógł zacząć działać od początku.

– W kuchni najważniejsza jest higiena – mówi Jarek Kołodziejek. – iCombi Pro również wspiera w tym zakresie swoją inteligencją: wykrywa poziom zabrudzenia i zaleca jeden z dziewięciu programów mycia.

Ponadto rejestruje dane HACCP, które łatwo można przeglądać bezpośrednio na wyświetlaczu urządzenia lub za pośrednictwem cyfrowego systemu zarządzania kuchnią ConnectedCooking.

– Inteligencja tego urządzenia odgrywa także role w planowaniu procesów kuchennych – wyjaśnia Jarek Kołodziejek.

iCombi Pro zna najlepszy sposób dotarcia do celu, niezależnie od tego, czy jest on najszybszy czy najbardziej oszczędny. Wie także, jakie potrawy mogą być przygotowywane wspólnie. Nawet niewykwalifikowany personel uzyskuje niezawodne rezultaty, dzięki prostej I intuicyjnej obsłudze. Należy po prostu wybrać zdjęcie przygotowywanego produktu, a piec konwekcyjno-parowy zajmie się resztą informując tylko wtedy, gdy wymagany jest załadunek lub rozładunek.

– I najważniejsze: iCombi pomaga zawsze uzyskiwać doskonałe rezultaty na talerzu na wszystkich poziomach – mówi Jarosław Kołodziejek. – Wszystkie te korzyści dla klienta – od oszczędności czasu po lepszą higienę I łatwą obsługę urządzenia – wywołują absolutny efekt wow w profesjonalnej kuchni. Ułatwiają pracę i gwarantują, że gość będzie w pełni usatysfakcjonowany.

Szczegółowe informacje na temat wszystkich korzyści, jakie niesie za sobą iCombi Pro – w formie filmów, infografik, przykładów i wielu innych –  a także szczegóły techniczne mogą Państwo znaleźć na stronie https://www.rational-online.com/pl_pl/icombi-pro/

Źródło: RATIONAL Sp. z o.o.

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Od lat restauratorzy stają przed wieloma wyzwaniami: muszą kalkulować ceny serwowanych dań przewidując wzrost cen żywności i innych surowców; znaleźć odpowiednich pracowników i zainwestować czas w szkolenia. Aby dodatkowo zapewnić jakość, wydajność i odpowiednie standardy higieny serwowanych potraw potrzebne są wydajne rozwiązania. Na przykład inteligentne urządzenie, które radzi sobie ze wszystkimi wyzwaniami jednocześnie i zapewnia efekt wow każdego dnia.

– iCombi Pro od RATIONAL rozwiązuje problem na każdym poziomie – mówi Jarosław Kołodziejek , korporacyjny szef kuchni w Rational. – Na przykład koszty obsługi, konserwacji i energii są znacznie niższe w porównaniu z konwencjonalną technologią kuchenną – iCombi Pro jest o ok. 35% bardziej energooszczędny niż jego poprzednik.

Jest także wydajny pod względem wymagań czasowych. Na przykład, gdy wieczorem pracownicy kuchni wracają do domu piec konwekcyjno-parowy kontynuuje pracę. W nocy może przygotować mięso lub zwyczajnie się umyć, dzięki czemu następnego dnia będzie mógł zacząć działać od początku.

– W kuchni najważniejsza jest higiena – mówi Jarek Kołodziejek. – iCombi Pro również wspiera w tym zakresie swoją inteligencją: wykrywa poziom zabrudzenia i zaleca jeden z dziewięciu programów mycia.

Ponadto rejestruje dane HACCP, które łatwo można przeglądać bezpośrednio na wyświetlaczu urządzenia lub za pośrednictwem cyfrowego systemu zarządzania kuchnią ConnectedCooking.

– Inteligencja tego urządzenia odgrywa także role w planowaniu procesów kuchennych – wyjaśnia Jarek Kołodziejek.

iCombi Pro zna najlepszy sposób dotarcia do celu, niezależnie od tego, czy jest on najszybszy czy najbardziej oszczędny. Wie także, jakie potrawy mogą być przygotowywane wspólnie. Nawet niewykwalifikowany personel uzyskuje niezawodne rezultaty, dzięki prostej I intuicyjnej obsłudze. Należy po prostu wybrać zdjęcie przygotowywanego produktu, a piec konwekcyjno-parowy zajmie się resztą informując tylko wtedy, gdy wymagany jest załadunek lub rozładunek.

– I najważniejsze: iCombi pomaga zawsze uzyskiwać doskonałe rezultaty na talerzu na wszystkich poziomach – mówi Jarosław Kołodziejek. – Wszystkie te korzyści dla klienta – od oszczędności czasu po lepszą higienę I łatwą obsługę urządzenia – wywołują absolutny efekt wow w profesjonalnej kuchni. Ułatwiają pracę i gwarantują, że gość będzie w pełni usatysfakcjonowany.

Szczegółowe informacje na temat wszystkich korzyści, jakie niesie za sobą iCombi Pro – w formie filmów, infografik, przykładów i wielu innych –  a także szczegóły techniczne mogą Państwo znaleźć na stronie https://www.rational-online.com/pl_pl/icombi-pro/

Źródło: RATIONAL Sp. z o.o.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Accor rozbudowuje portfolio w Albanii – pierwszy Pullman powstanie na albańskim wybrzeżu!

Hotel Marketing Conference 2023. Największa impreza branżowa zbliża się wielkimi krokami!

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Dominik Chrapek obejmuje stanowisko dyrektora regionalnego IGHP

Ecolab odświeżył program dla sektora firm sprzątających

IGHP: wyniki hoteli poprawiają się