aktualnosci

„Vouchery – nie taki diabeł straszny” – szkolenie z podstaw zarządzania voucherami

„Vouchery – nie taki diabeł straszny” – szkolenie z podstaw zarządzania voucherami

Vouchery – od zawsze wzbudzają wiele pytań u osób, które je tworzą, sprzedają i rozliczają. Zespół Horeca Idea wspólnie z Iwoną Krawiecką, ekspertem i konsultantem podatkowym związanym od wielu lat z branżą hotelową, stworzył wyjątkowe szkolenie dedykowane osobom zajmującym się w obiektach tworzeniem, emitowaniem i rozliczaniem voucherów.

Jeśli chcesz wiedzieć:

  • Dlaczego vouchery wykorzystywane są w branży HoReCa?
  • Jak zarządzać voucherami i jakie są ich typy?
  • Jak ujednolicić obsługę voucherów w całym procesie i rozliczać vouchery (także te niewykorzystane)?

Dołącz do szkolenia już w październiku w Łodzi. Szczegółowy program znajdziecie tutaj.

Kiedy? 11 październik 2023 (środa) w godzinach 9.30-17.00
Gdzie? Hotel Tobaco w Łodzi

Zapisy: [email protected]

„Vouchery – nie taki diabeł straszny” – szkolenie z podstaw zarządzania voucherami

„Vouchery – nie taki diabeł straszny” – szkolenie z podstaw zarządzania voucherami

Vouchery – od zawsze wzbudzają wiele pytań u osób, które je tworzą, sprzedają i rozliczają. Zespół Horeca Idea wspólnie z Iwoną Krawiecką, ekspertem i konsultantem podatkowym związanym od wielu lat z branżą hotelową, stworzył wyjątkowe szkolenie dedykowane osobom zajmującym się w obiektach tworzeniem, emitowaniem i rozliczaniem voucherów.

Jeśli chcesz wiedzieć:

  • Dlaczego vouchery wykorzystywane są w branży HoReCa?
  • Jak zarządzać voucherami i jakie są ich typy?
  • Jak ujednolicić obsługę voucherów w całym procesie i rozliczać vouchery (także te niewykorzystane)?

Dołącz do szkolenia już w październiku w Łodzi. Szczegółowy program znajdziecie tutaj.

Kiedy? 11 październik 2023 (środa) w godzinach 9.30-17.00
Gdzie? Hotel Tobaco w Łodzi

Zapisy: [email protected]

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Najlepsze ceny na marriott.pl

Rynek obiektów konferencyjnych w Polsce w 2023 roku. Weź udział w badaniu!

Zmiany personalne w InterContinental Warszawa

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® tradycyjnie w listopadzie

Nowy dyrektor 5-gwiazdkowego Crystal Mountain w Wiśle

Hotelowe historie z marką Golden Tulip i Wojciechem Fiedorczukiem