aktualnosci

Skybar The Roof z nowym menu, spektakularnym widokiem i niepowtarzalną atmosferą

Skybar The Roof z nowym menu, spektakularnym widokiem i niepowtarzalną atmosferą

Już 29 kwietnia, znajdujący się na 21. piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw – the HUB, koktajlbar The Roof ponownie otworzy swój podniebny taras. Po zimowej przerwie, goście znów będą mieli okazję zrelaksować się na świeżym powietrzu z niesamowitym widokiem na panoramę Warszawy. Niezapomniane doświadczenia dla wszystkich zmysłów zapewnią zupełnie nowe karty dań i drinków, a przestrzeń wypełni muzyka na żywo.

Położony w centrum tętniącej życiem Warszawy The Roof to jeden z ulubionych punktów na mapie stolicy, który każdego wieczoru odwiedza wiele osób. To miejsce do spotkań w gronie przyjaciół, na romantyczną randkę, drinka przy muzyce czy kameralną imprezę. Bar nie bez powodu cieszy się popularnością wśród warszawiaków oraz turystów – głównie ze względu na swoją lokalizację na 21. piętrze, skąd rozciąga się urzekający widok na panoramę miasta. Otwarta przestrzeń pozwala gościom na jeszcze lepsze doświadczenie tej urokliwej scenerii.

Nowe smaki i inspiracje

Wraz z otwarciem przestrzeni na świeżym powietrzu, skybar zaprezentuje gościom nową kartę drinków. Ciekawą propozycją z pewnością są autorskie koktajle inspirowane… światowymi wieżowcami! Goście będą mogli spróbować m.in. Burj Khalifa o intensywnym, orientalnym smaku, orzeźwiającego Princess Tower czy zaskakującego kwiatowym aromatem Taipei 101. Wśród pozycji nie zabraknie również klasyków takich jak PS Martini oraz ananasowo-waniliowego Pina Coronado, a także opcji bezalkoholowych: słodko-kwaśnego Lavender Sour, orzeźwiającego Hugo Spritz czy bazującego na ginie 0,0% Karkade Fizz.

Rozpoczęcie nowego sezonu nie może obyć się także bez nowego menu, które z pewnością zachwyci niejednego smakosza. Wśród bogatej oferty przystawek znajdują się zarówno mięsne propozycje – pikantne skrzydełka kurczaka z chipotle i bułeczka bao z szarpaną kaczką – jak i wegetariańskie, np. hummus z warzywami i pitą czy burger z grillowanym serem halloumi. Większy apetyt zaspokoją dania główne – goście mogą wybierać spomiędzy wielu potraw, w których znajdą m.in.: azjatycką zupę tom kha kai, tatara z polskiej wołowiny czy krewetki smażone na maśle z winem. Z kolei na miłośników słodkich smaków czekać będzie sernik z białą czekoladą, brownie z solonym karmelem oraz malinowa beza.

Nie tylko wyjątkowe widoki

Oprócz drinków i jedzenia The Roof zaserwuje gościom muzyczną niespodziankę. O dźwiękową oprawę wydarzenia zadba DJ Buslav – ceniony multiinstrumentalista, kompozytor i autor tekstów. Goście będą mogli cieszyć się nie tylko wspaniałymi widokami, niebanalnymi drinkami, ale również dobrą muzyką, która stworzy niepowtarzalny klimat na dachu wieżowca na Woli.

Nie ma wątpliwości, że podniebny bar to miejsce, które warto odwiedzić. Teraz, po zimowej przerwie, otwiera ponownie swoje drzwi, oferując jeszcze więcej atrakcji dla swoich gości. Wspaniałe widoki i atmosfera połączone z nowym menu i muzyką to niepowtarzalna okazja, którą warto wykorzystać, aby spędzić wyjątkowe chwile – w centrum miasta, ale zarazem z dala od jego zgiełku.

Tekst: Jakub Macyszyn, Account Executive Good One PR

Skybar The Roof z nowym menu, spektakularnym widokiem i niepowtarzalną atmosferą

Skybar The Roof z nowym menu, spektakularnym widokiem i niepowtarzalną atmosferą

Już 29 kwietnia, znajdujący się na 21. piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw – the HUB, koktajlbar The Roof ponownie otworzy swój podniebny taras. Po zimowej przerwie, goście znów będą mieli okazję zrelaksować się na świeżym powietrzu z niesamowitym widokiem na panoramę Warszawy. Niezapomniane doświadczenia dla wszystkich zmysłów zapewnią zupełnie nowe karty dań i drinków, a przestrzeń wypełni muzyka na żywo.

Położony w centrum tętniącej życiem Warszawy The Roof to jeden z ulubionych punktów na mapie stolicy, który każdego wieczoru odwiedza wiele osób. To miejsce do spotkań w gronie przyjaciół, na romantyczną randkę, drinka przy muzyce czy kameralną imprezę. Bar nie bez powodu cieszy się popularnością wśród warszawiaków oraz turystów – głównie ze względu na swoją lokalizację na 21. piętrze, skąd rozciąga się urzekający widok na panoramę miasta. Otwarta przestrzeń pozwala gościom na jeszcze lepsze doświadczenie tej urokliwej scenerii.

Nowe smaki i inspiracje

Wraz z otwarciem przestrzeni na świeżym powietrzu, skybar zaprezentuje gościom nową kartę drinków. Ciekawą propozycją z pewnością są autorskie koktajle inspirowane… światowymi wieżowcami! Goście będą mogli spróbować m.in. Burj Khalifa o intensywnym, orientalnym smaku, orzeźwiającego Princess Tower czy zaskakującego kwiatowym aromatem Taipei 101. Wśród pozycji nie zabraknie również klasyków takich jak PS Martini oraz ananasowo-waniliowego Pina Coronado, a także opcji bezalkoholowych: słodko-kwaśnego Lavender Sour, orzeźwiającego Hugo Spritz czy bazującego na ginie 0,0% Karkade Fizz.

Rozpoczęcie nowego sezonu nie może obyć się także bez nowego menu, które z pewnością zachwyci niejednego smakosza. Wśród bogatej oferty przystawek znajdują się zarówno mięsne propozycje – pikantne skrzydełka kurczaka z chipotle i bułeczka bao z szarpaną kaczką – jak i wegetariańskie, np. hummus z warzywami i pitą czy burger z grillowanym serem halloumi. Większy apetyt zaspokoją dania główne – goście mogą wybierać spomiędzy wielu potraw, w których znajdą m.in.: azjatycką zupę tom kha kai, tatara z polskiej wołowiny czy krewetki smażone na maśle z winem. Z kolei na miłośników słodkich smaków czekać będzie sernik z białą czekoladą, brownie z solonym karmelem oraz malinowa beza.

Nie tylko wyjątkowe widoki

Oprócz drinków i jedzenia The Roof zaserwuje gościom muzyczną niespodziankę. O dźwiękową oprawę wydarzenia zadba DJ Buslav – ceniony multiinstrumentalista, kompozytor i autor tekstów. Goście będą mogli cieszyć się nie tylko wspaniałymi widokami, niebanalnymi drinkami, ale również dobrą muzyką, która stworzy niepowtarzalny klimat na dachu wieżowca na Woli.

Nie ma wątpliwości, że podniebny bar to miejsce, które warto odwiedzić. Teraz, po zimowej przerwie, otwiera ponownie swoje drzwi, oferując jeszcze więcej atrakcji dla swoich gości. Wspaniałe widoki i atmosfera połączone z nowym menu i muzyką to niepowtarzalna okazja, którą warto wykorzystać, aby spędzić wyjątkowe chwile – w centrum miasta, ale zarazem z dala od jego zgiełku.

Tekst: Jakub Macyszyn, Account Executive Good One PR

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Świadome hotelarstwo i prawdziwą gościnność tworzy się na fundamentach nowoczesnych

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY zaprasza do przystani pełnej przyrody

Hotel Saski w Krakowie z nagrodą MP Power Awards

Nowy Dyrektor Hilton Garden Inn Krakow Airport

Accor wzbogaca portfolio marki Mercure w Europie Południowo-Wschodniej

Norweski hotel o dwóch twarzach spod kreski Iliard