aktualnosci

Nowy koncept w Panorama Sky Bar w Warsaw Marriott Hotel

Nowy koncept w Panorama Sky Bar w Warsaw Marriott Hotel

W piątek, 13 stycznia 2023 roku o godz. 13.00 rusza nowy koncept w Panorama Sky Bar na 40. piętrze Warsaw Marriott Hotel. Na czym będzie polegać nowość w lokalu, który cieszy się ogromną popularnością wśród gości?

–  Postanowiliśmy otworzyć lokal już od godziny 13.00. Dlaczego? Ponieważ goście niejednokrotnie pytali o wcześniejszą dostępność. Do tej pory działaliśmy od godz. 18.00, od października od godz. 16.00, i okazuje się, że goście chcą nas odwiedzić jeszcze wcześniej – wyjaśniają organizatorzy. – Sądziliśmy, że Panorama Sky Bar funkcjonować będzie tylko nocą. Natomiast chęć odwiedzenia tego miejsca przez gości jest tak silna, że nie można nie ulec pokusie zaproszenia ich na wczesnopopołudniowe atrakcje. Zakładamy, że to nie koniec rozwoju Panoramy.

Do Sky Bar można już teraz przyjść na lunch od 13.00, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Każdy znajdzie coś dla siebie. Organizatorzy proponują także unikalny wybór kaw, herbat i napoi bezalkoholowych. Lunch w Panoramie będzie teraz atrakcją No1 w Warszawie dla wszystkich gości zagranicznych i nie tylko.

Czym jeszcze zostaną zaskoczeni goście? Wcześniejsze otwarcie o 13.00 oznacza, że przyjeżdżając na lunch do Panoramy, będzie można świętować zawarcie nowego kontraktu, współpracy, poznać swoich kontrahentów, partnerów w biznesie. Panorama Sky Bar to miejsce dla kogoś, kogo chcemy wyjątkowo przyjąć w Warszawie. Każda inna okazja, na odwiedzenie Panorama Sky Bar jest bardzo dobra i uzasadniona.

Najbardziej popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób. Organizatorzy nie mogą zdradzić wszystkich szczegółów, ale jeśli byliście kiedykolwiek na kolacji w chmurach lub degustowaliście potrawy z zamkniętymi oczami, to wiecie mniej więcej jakich efektów można oczekiwać. Jeśli szukacie wyrafinowanej kuchni, wysokich lotów, pięknych zapierających dech w piersiach widoków, zapraszamy do Panorama Day na spotkanie biznes lub do Panorama Night na wystrzałową integrację w rytmie muzyki.

Nocny Sky Bar działa tak jak dotychczas, poszerzona zostaje działalność o godziny dzienne, by podziwiać piękny widok, wypić aromatyczną kawę i skosztować pyszny deser. Dzień to również miejsce do celebracji najważniejszych dla nas wydarzeń: urodzin, imienin, świąt, rocznicy ślubu.

Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota, szef kuchni Warsaw Marriott Hotel. Inderjit to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Szlify zdobywał w Londynie w wielu znanych restauracjach m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do Panorama Sky Bar, gdzie spróbujecie efektów pracy szefa Inderjita. Za część słodką menu w Panorama Sky Bar – odpowiada sam mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, szef cukierni Warsaw Marriott Hotel.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Nowy koncept w Panorama Sky Bar w Warsaw Marriott Hotel

Nowy koncept w Panorama Sky Bar w Warsaw Marriott Hotel

W piątek, 13 stycznia 2023 roku o godz. 13.00 rusza nowy koncept w Panorama Sky Bar na 40. piętrze Warsaw Marriott Hotel. Na czym będzie polegać nowość w lokalu, który cieszy się ogromną popularnością wśród gości?

–  Postanowiliśmy otworzyć lokal już od godziny 13.00. Dlaczego? Ponieważ goście niejednokrotnie pytali o wcześniejszą dostępność. Do tej pory działaliśmy od godz. 18.00, od października od godz. 16.00, i okazuje się, że goście chcą nas odwiedzić jeszcze wcześniej – wyjaśniają organizatorzy. – Sądziliśmy, że Panorama Sky Bar funkcjonować będzie tylko nocą. Natomiast chęć odwiedzenia tego miejsca przez gości jest tak silna, że nie można nie ulec pokusie zaproszenia ich na wczesnopopołudniowe atrakcje. Zakładamy, że to nie koniec rozwoju Panoramy.

Do Sky Bar można już teraz przyjść na lunch od 13.00, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Każdy znajdzie coś dla siebie. Organizatorzy proponują także unikalny wybór kaw, herbat i napoi bezalkoholowych. Lunch w Panoramie będzie teraz atrakcją No1 w Warszawie dla wszystkich gości zagranicznych i nie tylko.

Czym jeszcze zostaną zaskoczeni goście? Wcześniejsze otwarcie o 13.00 oznacza, że przyjeżdżając na lunch do Panoramy, będzie można świętować zawarcie nowego kontraktu, współpracy, poznać swoich kontrahentów, partnerów w biznesie. Panorama Sky Bar to miejsce dla kogoś, kogo chcemy wyjątkowo przyjąć w Warszawie. Każda inna okazja, na odwiedzenie Panorama Sky Bar jest bardzo dobra i uzasadniona.

Najbardziej popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób. Organizatorzy nie mogą zdradzić wszystkich szczegółów, ale jeśli byliście kiedykolwiek na kolacji w chmurach lub degustowaliście potrawy z zamkniętymi oczami, to wiecie mniej więcej jakich efektów można oczekiwać. Jeśli szukacie wyrafinowanej kuchni, wysokich lotów, pięknych zapierających dech w piersiach widoków, zapraszamy do Panorama Day na spotkanie biznes lub do Panorama Night na wystrzałową integrację w rytmie muzyki.

Nocny Sky Bar działa tak jak dotychczas, poszerzona zostaje działalność o godziny dzienne, by podziwiać piękny widok, wypić aromatyczną kawę i skosztować pyszny deser. Dzień to również miejsce do celebracji najważniejszych dla nas wydarzeń: urodzin, imienin, świąt, rocznicy ślubu.

Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota, szef kuchni Warsaw Marriott Hotel. Inderjit to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Szlify zdobywał w Londynie w wielu znanych restauracjach m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo. Zapraszamy do Panorama Sky Bar, gdzie spróbujecie efektów pracy szefa Inderjita. Za część słodką menu w Panorama Sky Bar – odpowiada sam mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, szef cukierni Warsaw Marriott Hotel.

Źródło: Warsaw Marriott Hotel

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Świąteczne inicjatywy hotelarzy z Louvre Hotels Group

Hotel w Rybakach na Warmii coraz bliżej

Polskie Hotele Niezależne świętowały 25-lecie funkcjonowania organizacji na rynku hotelarskim w Polsce

Hotele Crowne Plaza oraz Holiday Inn Express Warsaw – The HUB, docenione przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu

Urok i elegancja zamszowych tapet

Accor ogłasza ambitne plany otwarć hoteli w pierwszej połowie 2024 roku