aktualnosci

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Imponujące rezultaty w restauracji w 2024 roku. Zainwestuj w odpowiedni sprzęt

Accor publikuje raport o trendach w podróżach na 2024 rok i najbliższą przyszłość

Tork ponownie uhonorowany nagrodą Business Superbrands

Accor z wynikami finansowymi za trzeci kwartał 2023

Pierwszy hotel ibis Styles debiutuje w Czechach

LANSEPT – nowa gama produktów Lanwar Cosmetics