aktualnosci

Karol Krawczyk zostaje dyrektorem operacyjnym Polonia Palace

Karol Krawczyk zostaje dyrektorem operacyjnym Polonia Palace

Karol Krawczyk rozpoczął pracę w hotelu Polonia Palace osiem lat temu na stanowisku kierownika gastronomii. Ostatnie pięć lat pełnił obowiązki zastępcy dyrektora generalnego, a w kwietniu br. objął stanowisko dyrektora operacyjnego.

Pełniąc stanowisko kierownika gastronomii Karol Krawczyk odpowiedzialny był za budowanie profesjonalnego zespołu i szkolenie pracowników gastronomii, kalkulacja ofert, planowanie eventów, a także współpraca z kontrahentami. Zarządzał operacyjnie wydarzeniami, optymalizował koszty i podniósł poziom usług gastronomicznych. To przełożyło się na zwiększenie liczby organizowanych eventów, ich jakości i w efekcie zadowolenia gości.

W roli zastępcy dyrektora generalnego jego zakres obowiązków poszerzył się o nadzorowanie remontów w zabytkowym hotelu, współpracę z ekipami filmowymi, a także planowanie pracy działów operacyjnych w czasie pandemii. Swoim doświadczeniem wspierał także pozostałe dwa obiekty grupy Hotele Warszawskie Syrena – MDM i Metropol. Doradzał w kwestiach optymalizacji kosztów i menu, kontaktów z dostawcami oraz negocjacji warunków umów z kontrahentami. Przed rozpoczęciem pracy w Polonia Palace, wiele lat związany był z działem gastronomii w warszawskim hotelu Sheraton.

Karol Krawczyk zostaje dyrektorem operacyjnym Polonia Palace

Karol Krawczyk zostaje dyrektorem operacyjnym Polonia Palace

Karol Krawczyk rozpoczął pracę w hotelu Polonia Palace osiem lat temu na stanowisku kierownika gastronomii. Ostatnie pięć lat pełnił obowiązki zastępcy dyrektora generalnego, a w kwietniu br. objął stanowisko dyrektora operacyjnego.

Pełniąc stanowisko kierownika gastronomii Karol Krawczyk odpowiedzialny był za budowanie profesjonalnego zespołu i szkolenie pracowników gastronomii, kalkulacja ofert, planowanie eventów, a także współpraca z kontrahentami. Zarządzał operacyjnie wydarzeniami, optymalizował koszty i podniósł poziom usług gastronomicznych. To przełożyło się na zwiększenie liczby organizowanych eventów, ich jakości i w efekcie zadowolenia gości.

W roli zastępcy dyrektora generalnego jego zakres obowiązków poszerzył się o nadzorowanie remontów w zabytkowym hotelu, współpracę z ekipami filmowymi, a także planowanie pracy działów operacyjnych w czasie pandemii. Swoim doświadczeniem wspierał także pozostałe dwa obiekty grupy Hotele Warszawskie Syrena – MDM i Metropol. Doradzał w kwestiach optymalizacji kosztów i menu, kontaktów z dostawcami oraz negocjacji warunków umów z kontrahentami. Przed rozpoczęciem pracy w Polonia Palace, wiele lat związany był z działem gastronomii w warszawskim hotelu Sheraton.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Ecolab wprowadza do oferty rozpylacze elektrostatyczne

Hotel Gromada – gościnna wizytówka Koszalina

Dynamiczny rozwój grupy Accor w Rumunii

Mycie pieca konwekcyjno-parowego–z myślą o środowisku

„Wbiegnij na Varso Tower” i zdobądź dach stolicy z NYX Hotel Warsaw!

Na krakowskim Kazimierzu otwarty został King Salomon z mykwą