aktualnosci

Dołącz do Katalogu Dobrych Eko Praktyk w Hotelach

Dołącz do Katalogu Dobrych Eko Praktyk w Hotelach

Agata Delmaczyńska zaprasza do wspólnego tworzenia Katalogu Dobrych Eko Praktyk 2021. Jeśli Twój hotel ma wdrożone 5 dobrych praktyk, które są przyjazne naturze – można umieścić go w katalogu. Redakcja Hotel Management objęła patronat medialny nad katalogiem.

Projekt będzie skierowany do gości hotelowych, którzy poszukują zielonych rozwiązań. Celem utworzenia katalogu jest:
– promocja prośrodowiskowych działań obiektów wśród gości hotelowych,
– skupienie uwagi na hotele, które wdrażają zielone rozwiązania,
– inspiracja dla hotelarzy, którzy zaczynają eko przygodę.

Plan działania jest prosty:
– hotel zgłasza się do projektu (do 17 stycznia),
– przesyłam materiały do uzupełnienia (do 17 stycznia),
– hotel pracuje nad przygotowaniem swojej prezentacji (do 20 stycznia),
– Katalog Dobrych Praktyk 2021 zostaje opublikowany na stronie www.greenofficer.pl i udostępniony w social mediach.

Agata Delmaczyńska jest założycielką firmy doradczej Ecogiq, wieloletni praktyk hotelarstwa, edukatorka w obszarze zrównoważonego rozwoju w biznesie, konsultantka innowacyjnych rozwiązań, autorka artykułów o tematyce ekologicznej. Ekspert klimatyczny w ramach projektu Climate Leadership. Facylitator warsztatu Mozaiki Klimatycznej. Ambasador inicjatywy „I helped make my world better today” promującej hotele wprowadzające zrównoważone rozwiązania. Ekspertka zaprasza do pokazania dobrych praktyk obiektu na stronie www.Ihelped.today.

Więcej informacji odnośnie projektu znajdziecie w mediach społecznościowych – Green Officer Hotelarz.

Hotele chętne do wzięcia udziału w projekcie, zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z Agatą Delmaczyńską.

tel: 507 086 142

e-mail: [email protected]

Nasza redakcja z przyjemnością objęła patronat medialny nad katalogiem.

Dołącz do Katalogu Dobrych Eko Praktyk w Hotelach

Dołącz do Katalogu Dobrych Eko Praktyk w Hotelach

Agata Delmaczyńska zaprasza do wspólnego tworzenia Katalogu Dobrych Eko Praktyk 2021. Jeśli Twój hotel ma wdrożone 5 dobrych praktyk, które są przyjazne naturze – można umieścić go w katalogu. Redakcja Hotel Management objęła patronat medialny nad katalogiem.

Projekt będzie skierowany do gości hotelowych, którzy poszukują zielonych rozwiązań. Celem utworzenia katalogu jest:
– promocja prośrodowiskowych działań obiektów wśród gości hotelowych,
– skupienie uwagi na hotele, które wdrażają zielone rozwiązania,
– inspiracja dla hotelarzy, którzy zaczynają eko przygodę.

Plan działania jest prosty:
– hotel zgłasza się do projektu (do 17 stycznia),
– przesyłam materiały do uzupełnienia (do 17 stycznia),
– hotel pracuje nad przygotowaniem swojej prezentacji (do 20 stycznia),
– Katalog Dobrych Praktyk 2021 zostaje opublikowany na stronie www.greenofficer.pl i udostępniony w social mediach.

Agata Delmaczyńska jest założycielką firmy doradczej Ecogiq, wieloletni praktyk hotelarstwa, edukatorka w obszarze zrównoważonego rozwoju w biznesie, konsultantka innowacyjnych rozwiązań, autorka artykułów o tematyce ekologicznej. Ekspert klimatyczny w ramach projektu Climate Leadership. Facylitator warsztatu Mozaiki Klimatycznej. Ambasador inicjatywy „I helped make my world better today” promującej hotele wprowadzające zrównoważone rozwiązania. Ekspertka zaprasza do pokazania dobrych praktyk obiektu na stronie www.Ihelped.today.

Więcej informacji odnośnie projektu znajdziecie w mediach społecznościowych – Green Officer Hotelarz.

Hotele chętne do wzięcia udziału w projekcie, zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z Agatą Delmaczyńską.

tel: 507 086 142

e-mail: [email protected]

Nasza redakcja z przyjemnością objęła patronat medialny nad katalogiem.

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Dorota Kłyszewska nową dyrektor regionalną IGHP w woj. warmińsko-mazurskim

Wesela w nowej rzeczywistości – jak wyglądają trendy?

Tork wprowadza dwa nowe innowacyjne mydła

Maciej Knyrek obejmuje stery w Park Inn by Radisson Poznań

Centrum szkoleniowe najwyższych lotów

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® powrót w wielkim stylu