aktualnosci

Awanse w Warsaw Marriott Hotel

Awanse w Warsaw Marriott Hotel

Paweł Żochowski i Paweł Możdżonek z Działu Gastronomii zostali zauważeni, docenieni i wyróżnieni w postaci awansu w dziale F&B w Warsaw Marriott Hotel.

Paweł Żochowski od sierpnia 2022 pełni funkcję Dyrektora Gastronomii. Rozpoczął pracę w hotelu w 1990 roku w dziale HouseKeeping, następnie został pomocnikiem barmana a po 3 latach zaproponowano mu pracę na stanowisku barmana w O’Hara Pub, który był znany nieco później jako Champions Sport Bar. Tam miał przyjemność uczestniczyć w otwarciu jednego z pierwszych miejsc z pizzą w Warszawie –  PIZZA HUT. Po zakończeniu tego projektu wrócił do Lobby Baru a następnie przeniósł się do Panorama Bar, gdzie pracował do 2007 roku obejmując kolejne kierownicze stanowiska. W 2016 roku na chwilę odszedł z hotelu aby na nowo rozpocząć swoją podróż z Marriotem również w Panorama Bar. Następne 2 lata to ciężki okres pandemii i awans na zastepcę kierownika gastronomii. Od marca do lipca 2022 zajmował stanowisko kierownika gastronomii. Ostatecznie od sierpnia 2022 zajmuje pozycję dyrektora działu gastronomii. Z małą przerwą pracuje w WMH ponad 30 lat. Jak mówi: „cały ten czas był dla niego nauką o życiu i ludziach, niezapomnianą przygodą. Praca w takim obiekcie to również spełnianie najwyższych standardów wobec gości i współpracowników”. Przeszedł przez wszystkie szczeble w dziale gastronomii. Pozwala mu to jako osobie zarządzającej działem z pokorą i szacunkiem oraz dystansem kierować pracą swoich podwładnych.

Paweł Możdzonek od września 2022 będzie pełnił funkcję zastepcy Dyrektora Działu Gastronomii. Jego kariera zawodowa związana jest z hotelem Marriott . Pierwszy raz trafił do hotelu jeszcze w szkole gastronomicznej jako praktykant, a potem kelner w dziale Bankietów na umowę zlecenie . W 1998 roku zaczął pracę jako etatowy pracownik w dziale Sterwarding i jeszcze w tym samym roku został przeniesiony do działu Bankietów jako kelner . Po kilku latach awansował na stanowisko Kierownika Działu Bankietów . W 2012 roku jako Starszy Supervisor F&B zajmował się Champions Sports Bar, gdzie z powodzeniem poprowadził kilka wielkich wydarzeń sportowych począwszy od EURO 2012 przez mistrzostwa świata w piłce nożnej 2014, kończąc na mistrzostwach świata w siatkówce w 2014 r. Potem wrócił do działu Bankietów jako Starszy Supervisor pełniący funkcję managera działu Bankietów a w późniejszym okresie objął to stanowisko na stałe. Paweł z pomocą swoich zaufanych kierowników zarzadzał dużymi zespołami, liczącymi do 80 osób. Do teraz pełni funkcję Assistant F&B Manager a od września 2022 zostanie Zastępcą Dyrektora Działu Gastronomii.  „Jest zdania, że każdy pracownik powinien przejść przez stanowiska od najniższego szczebla ponieważ tylko wtedy jest w stanie zarządzać zespołem i wie z jakimi wyzwaniami będzie musiał się mierzyć”.

Awanse w Warsaw Marriott Hotel

Awanse w Warsaw Marriott Hotel

Paweł Żochowski i Paweł Możdżonek z Działu Gastronomii zostali zauważeni, docenieni i wyróżnieni w postaci awansu w dziale F&B w Warsaw Marriott Hotel.

Paweł Żochowski od sierpnia 2022 pełni funkcję Dyrektora Gastronomii. Rozpoczął pracę w hotelu w 1990 roku w dziale HouseKeeping, następnie został pomocnikiem barmana a po 3 latach zaproponowano mu pracę na stanowisku barmana w O’Hara Pub, który był znany nieco później jako Champions Sport Bar. Tam miał przyjemność uczestniczyć w otwarciu jednego z pierwszych miejsc z pizzą w Warszawie –  PIZZA HUT. Po zakończeniu tego projektu wrócił do Lobby Baru a następnie przeniósł się do Panorama Bar, gdzie pracował do 2007 roku obejmując kolejne kierownicze stanowiska. W 2016 roku na chwilę odszedł z hotelu aby na nowo rozpocząć swoją podróż z Marriotem również w Panorama Bar. Następne 2 lata to ciężki okres pandemii i awans na zastepcę kierownika gastronomii. Od marca do lipca 2022 zajmował stanowisko kierownika gastronomii. Ostatecznie od sierpnia 2022 zajmuje pozycję dyrektora działu gastronomii. Z małą przerwą pracuje w WMH ponad 30 lat. Jak mówi: „cały ten czas był dla niego nauką o życiu i ludziach, niezapomnianą przygodą. Praca w takim obiekcie to również spełnianie najwyższych standardów wobec gości i współpracowników”. Przeszedł przez wszystkie szczeble w dziale gastronomii. Pozwala mu to jako osobie zarządzającej działem z pokorą i szacunkiem oraz dystansem kierować pracą swoich podwładnych.

Paweł Możdzonek od września 2022 będzie pełnił funkcję zastepcy Dyrektora Działu Gastronomii. Jego kariera zawodowa związana jest z hotelem Marriott . Pierwszy raz trafił do hotelu jeszcze w szkole gastronomicznej jako praktykant, a potem kelner w dziale Bankietów na umowę zlecenie . W 1998 roku zaczął pracę jako etatowy pracownik w dziale Sterwarding i jeszcze w tym samym roku został przeniesiony do działu Bankietów jako kelner . Po kilku latach awansował na stanowisko Kierownika Działu Bankietów . W 2012 roku jako Starszy Supervisor F&B zajmował się Champions Sports Bar, gdzie z powodzeniem poprowadził kilka wielkich wydarzeń sportowych począwszy od EURO 2012 przez mistrzostwa świata w piłce nożnej 2014, kończąc na mistrzostwach świata w siatkówce w 2014 r. Potem wrócił do działu Bankietów jako Starszy Supervisor pełniący funkcję managera działu Bankietów a w późniejszym okresie objął to stanowisko na stałe. Paweł z pomocą swoich zaufanych kierowników zarzadzał dużymi zespołami, liczącymi do 80 osób. Do teraz pełni funkcję Assistant F&B Manager a od września 2022 zostanie Zastępcą Dyrektora Działu Gastronomii.  „Jest zdania, że każdy pracownik powinien przejść przez stanowiska od najniższego szczebla ponieważ tylko wtedy jest w stanie zarządzać zespołem i wie z jakimi wyzwaniami będzie musiał się mierzyć”.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowi dyrektorzy warszawskich hoteli w grupie PHH

Nowa Revenue & Reservation Manager w Vienna House Andel’s

Hotel Czarny Potok Resort SPA & Conference w Krynicy-Zdroju świętował swoje 10 urodziny!

POLAGRA 2021

Mercure Katowice Centrum z eko-odpowiedzialną inicjatywą

Urok i elegancja zamszowych tapet